Se deschide patinoarul Olimpia

Se deschide patinoarul Olimpia

0 95

Joi, 18 decembrie, urmeaza sa se deschida, pentru publicul amator de sporturi de iarna, patinoarul de traditie de la baza Olimpia.
Spun despre acest patinoar ca este „de traditie” pentru ca acolo se desfasura campionatul de hochei pe gheata al Romaniei (echipa brasoveana fiind in mai mute randuri campioana), acolo s-au dat pe patine cei de acum peste jumatate de secol, acolo a invatat sa patineze vestitul Ion Tiriac, el fiind si component al echipei brasovene, acolo ne-am dat pe gheata noi si copiii nostri, toate intr-un cadru natural splendid si binecunoscut de brasoveni.Programulde functionare al patinoarului va fi urmatorul.
Incepand de dimineata, de la ara 8,00, si pana la ora 14,00, pe patinoar se vor putea zbenghui, in mod gratuit, copii din imprejurimile brasovului si din Brasov. Cei care nu au echipament necesar acestui sport il vor primi tot in mod gratuit din magazia patinoarului.
Incepand de la ora 14,00 si pana seara au acces pe patinoar toti ceilalti amatori de patinaj. Acestia vor plati o taxa de intrare de 10 lei (copiii – 5 lei), iar inchirierea unei perechi de patine costand 10 lei.
Iata o actiune demna de toata lauda, spre folosul atat a brasovenilor, cat, mai ales, a copiilor din Brasov si din imprejurimi.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.