Se depune motiunea?Mda, adica nu…

Se depune motiunea?Mda, adica nu…

0 225


Apetenta revolutionara de stanga a PSD s-a flescait. Dupa ce le-au tresaltat inimile in piept de mandrie ca vor face opozitie adevarata, liderilor PSD le-a pierit brusc cheful. Pai ce sa-i faci, daca au luat decizii la spritz ? In momentele alea frumoase din ograda lui Nita l-ar fi dat jos si pe George Bush. Odata intorsi la Bucuresti au revenit cu picioarele pe pamant si mustruluiti de “bunicuta” care i-a intampinat cu o intrebare cam incomoda “Ce faceti a doua zi dupa motiune?”, s-au potolit intrucatva. In plus, nici PNL n-a inteles corect mesajul, iar Basescu a hahait de mama focului cand a auzit de Geoana premier.


PRM nu sustine motiunea, PC nu, UDMR nu, PNL nu, PD are deosebita placere sa… iar in PSD apele sunt tulburi, asa ca dupa viitura, nici vremea asta nu-i ajuta pe social-democrati care sunt tot intr-un cod rosu…Urata treaba. Nimeni n-a priceput ca PSD incearca cu disperare sa negocieze ceva, orice, iar PSD n-a priceput ca nimeni nu vrea sa negocieze nimic cu PSD pentru a nu-si compromite renumele.


Singura negociere valabila ar fi in interiorul partidului intre Geoana si sustinatorii sai pe de-o parte si opozantii interni ai lui Geoana pe de alta parte, negociere care s-ar putea lasa chiar si cu ceea ce Geoana “nu exclude”: demisia sa.


Dar, oficial, PSD zice ca nu renunta, isi arata bicepsii munciti de la redactarea motiunii si anunta ca saptamana viitoare textul acesteia va fi numai bun de citit in Parlament. Un alt motiv pentru care motiunea n-a fost depusa pana in 10 septembrie, zice PSD, este ca dezbaterea sa nu coincida cu alegerea Patriarhului. Ce delicati!


Eu zic ca nici saptamana viitoare nu-i bine, e deschiderea noului an scolar, pe urma vine Ziua recoltei, Mos Nicolae, Craciunul! Mai bine la anu`!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.