Se da startul Festivalului International de Opera, Opereta si Balet

Se da startul Festivalului International de Opera, Opereta si Balet

0 103

Artisti de valoare din tara si strainatate vor participa la editia 2007 a Festivalului International de Opera, Opereta si Balet care se va desafsura la Brasov timp de o luna. Startul celei de-a cincea editii va fid at sambata, 27 octombrie, incepand cu orele 18,30, cand va avea loc primul spectacol regizat chiar de directorul Operei Brasov, Cristian Mihailescu. Asadar, brasovenii sunt invitati sambata, la Sala Operei, la spectacolul „Cosi Fan Tutte”, opera de W.A. Mozart, un spectacol sustinut de Vienna Opera Company. Regia: Cristian Mihailescu; Dirijor: Rinaldo Muratori; Scenografia: Rodica Garstea;


In distributie: Catarina Coresi, Anastasia Sanja, Bo-Han Choe, Simon Park, Julius Karl Einarsson, Dora Armanni.


?


Bilete si abonamente la Festival


Pret bilet/spectacol: 25 lei; 10 lei pentru pensionari, elevi si studenti.


Pret bilet la spectacolul „Farsa jupanului Pathelin”: 10 lei.


Abonament pentru 4 spectacole: „Cosi Fan Tutte”, „Bal”, Marea Gala a Festivalului si o reprezentatie cu „Vaduva vesela” – 80 lei.


Abonament pentru 5 spectacole: „Cosi Fan Tutte”, „Bal”, „Victoria si al ei Husar”, Marea Gala a Festivalului si o reprezentatie cu „Vaduva vesela” – 100 lei.


Biletele si abonamentele se pot procura de la sediul Operei, precum si de la Agentia de pe str. George Baritiu nr. 20 (vizavi de Biserica Neagra).


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.