Se cunosc viitorii consilieri judeţeni

Se cunosc viitorii consilieri judeţeni

1 620

Inainte de validarea rezultatelor, in urma votului de duminica, nou formula care probabil se va constitui in organul legislativ al judetului s-a prefigurat.

Lista viitorilor consilieri judeţeni
Ultimele modificari legislative permit partidelor dupa scrutin (aspect discutabil, discretionar si nu de putine ori un abuz al liderilor) (re)validarea candidaţiilor cat si ordinea în care vor ajunge in consiliul local sau judetean. Practic din ordinea de pe buletinele de vot se alege praful. 

PNL: Veştea Adrian, Gabor Adrian, Coman Claudiu, Veştea Mihail, Cornea Claudiu, Dumitescu Flavius, Donţu Mihai, Mareş Ioan, Drăguţu Ionuţ, Paler Ioan Miron, Şoneriu Mihaela, Kadas Andrei, Ungureanu Vasile, Rada Emil, Crăciun Dragoş, Brebeanu Gabrilea.

PSD: Dunca Marius, Mînzatu Roxana, Popa Mihai, Mohaci Mihai, Enache Paul, Bucur, Ariana, Orţan Florin, Manea Ion, Dragoman Aurora, Suciu Iosif, Iatan Adrian.

PER: Goidescu Ionel, Postolache Nicolae, Sebeni Comşa Mariana.H JUD. Bv

UDMR: Kovacs Attila, Barabas Laszlo, Romer Ambrus Izabella-Agnes.

FDGR: Fernolend Caroline, Wittstock Wolfgang.

In cazul catorva viitori consilieri se pune problema optiunii:
– Veştea Adrian, va trebui să aleagă între mandatul la CJ şi cel de primar al Rîşnovului;
– Sebeni Comşa Mariana, va trebuie să aleagă între mandatul de la CL şi cel de la CJ
– Fernolend Caroline, va trebuie să aleagă între mandatul de la CL şi cel de la CJ.
Fara indoiala că liberalii avînd cele mai multe mandate cîştigate, şansele ca ei să negocieze si sa se constiutie ca principala forta (majoritate) a viitorului deliberativ sunt foarte mari. Bursa zvonurile si chiar cateva declaraţii ale reprezentanţilor PNL de dinaintea alegerilor, cel va fi susţinut pentru conducerea Consiliului Judeţean ar fi Adrian Veştea.

Horia D.R.

COMENTARII

  1. Din pacate 99% dintre toti consilierii judeteni si locali sunt o adunatura de parveniti care habar nu au pe ce lume se afla. Nestiind care este trendul national, regional si mondial se vor balacari intre ei, luandu-si bineinteles salariile din cotizatiile, taxele si impozitele bietilor brasoveni care nici nu vor stii ce i-a „lovit” si de ce viata va fi din ce in ce mai grea.
    Ma bucur ca nu mai sunt in Brasov pentru ca mi se face sila sa vad cine conduce destinele judetului. L-au condus comunistii, iar acum il conduc neo comunistii tinerei care au invatat de la seniori ca de alde Nita si tot PSD-ul. Vad ca apare si dunca marius care habar nu are pe ce lume se afla.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.