Se contureaza zona metropolitana

Se contureaza zona metropolitana

0 82

Zona metropolitana din judetul Brasov se lasa de ceva timp asteptata. Consiliul Judetean a dezbatut proiectele care urmeaza a fi?considerate?cele mai importante pentru aceasta zona.


Marian Rasaliu, vicepresedintele CJ Brasov, a declarat: „In acest fel vom reusi sa atragem noi investitii si sa ne dezvoltam in plan economic! Odata cu municipiul va fi promovata intreaga arie metropolitana atat potentialilor investitori si turisti. Vrem sa intarim relatiile de colaborare cu alte zone similare din tara si strainatate si sa punem in valoare patrimoniul natural, cultural, ecumenic si istoric al Brasovului”.


Printre cele mai importante proiecte care se au in vedere sunt: inciderea depozitelor de cenusa ale CET si regenerarea urbana a platformei Tractorul UTB.


De asemenea, unul dintre cele mai importante lucruri pentru ca aceasta zona sa arate intr-adevar ca o metropola este realizarea unei infrastructuri fiabile. Asa ca, se intentioneaza construirea unor drumuri care sa lege diferitele “locatii” brasovene: ruta Sanpetru – Harman si ruta Predeal – Rasnov.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.