Se confirmă – premierul Viorica Dăncilă va fi luni la Braşov!

Se confirmă – premierul Viorica Dăncilă va fi luni la Braşov!

0 92

Turneul electoral al prim-ministrul Viorica Dăncilă continuă în Transilvania cu o o haltă la Brașov. Luni o delegatiea guvernamentală se va afla în judeţul Braşov pentru a verifica stadiul unor proiecte de investiţii finanţate din fonduri guvernamentale.

In delegaţia guvernamentală pe lângă premier sunt mai mulţi membri ai Cabinetului.
In program, prim-ministrul Dăncilă va avea întâlniri de lucru cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, cu antreprenori şi producători de alimente bio, ai sindicatelor din industria de armament, cadre medicale, cetăţeni.

De la Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, sunt mai multe așteptări și clarificări. Sunt promisiuni că luni se va deschide, lucrările la Autostrada București – Brașov, Tronson Comarnic – Brașov, Lot 2: sector Predeal – Cristian + racord.

Va reamintim că se află ăn derulare contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 din autostrada Comarnic – Braşov, sector Râşnov – Cristian, la care se adaugă… Drumul de Legătură cu minicipiul Braşov.
Acest segment va avea o lungime de 10 km, din care 6,3 km în regim de autostradă şi 3,7 km la profil de drum naţional cu 4 benzi, separate pe zona mediană. Durata de execuţie este de 24 luni.

Vlad T.


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.