Se cer 15 ani pentru terenul Aeroportului

Se cer 15 ani pentru terenul Aeroportului

0 615
Mihai Dontu, alaturi de alti parlamentari brasoveni, cere modificarea termenului in care terenul aeroportului Brasov Ghimbav sa revina statului. Propunerea legislativa prevede ca, pentru urmatorii 15 ani, terenul sa ramana in domeniul public al judetului Brasov si in administrarea Consiliului Judetean. Doar asa se vor mai putea face investitii si pot fi continuate lucrarile. 
Deputatul PNL Mihai Dontu a sustinut in Parlament prelungirea termenului prin care terenul Aeroportului de la Ghimbav este dat in folosinta Consiliului Judetean Brasov. Initiativa sa a fost sustinuta si de alti colegi din grupul PNL dar si din alte grupuri parlamentare. „A fost initial pe o perioada de cinci ani dar acest termen a expirat anul trecut iar acum trebuie sa prelungim acest termen pana la 15 ani, astfel incat investitiile sa poata continua si sa avem aeroport la Brasov”, spune deputatul liberal Mihai Dontu.
Dontu a precizat ca a initiat acest demers legislativ deoarece considera ca pentru judetul Brasov, finalizarea proiectului Aeroportului International Brasov-Ghimbav reprezinta un obiectiv deosebit de important. Chiar unul strategic, cu un impact economic major atat asupra judetului Brasov, cat si a judetelor invecinate, care nu dispun de infrastructura de transport aerian.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.