Se cauta identitatea si apartinatorii unui copil!

Se cauta identitatea si apartinatorii unui copil!

0 88
Directia pentru protectia Copilului  incearca de mai bine de 5 luni sa afle cine este baietelul pe care politistii l-au gasit anul trecut in octombrie la Fagaras, cu o mana rupta si plin de lovituri. Nimeni nu stie nimic iar copilul, care este dislexic, nu poate spune cine este si de unde vine.
Copilul a fost gasit in octombrie de politisti in fata unui liceu din Fagaras. Era plin de lovituri si avea o mana rupta. A fost preluat in regim de urgenta de catre Directia pentru Protectia Copilului, care incearca de atunci fara succes sa afle cine este si cui apartine minorul, spune Mirela Lacatusu, administratorul Centrului de plasament Albina.
Nimeni nu s-a interesat  pana acum de soarta minorului care nu apare pe nicio lista a directiilor pentru protectia copilului din tara, a constatat Virginia Martin, director DGASPC Brasov.
Daca nu va fi identificat, copilul va fi evaluat de catre medicii legisti, care ii vor stabili varsta exacta. Conform legii, acesta va primi un nume, un prenume si un cod numeric personal. Reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului spera ca, prin intermediul presei, baiatul sa fie recunoscut.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.