Se cauta copii pasionati de sarituri cu schiurile la Brasov

Se cauta copii pasionati de sarituri cu schiurile la Brasov

0 182
 Brasovul este un nesecat izvor de talente, asta vor sa demonstreze si cei care se oupa de sectia de schi din cadrul Clubului Sportiv Scolar Brasovia. Astfel la clubul scolar brasovean se cauta baieti si fete, nascuti in perioada anilor 2001-2007, care sa invete sa sara cu schiurile in cadrul sectiei de schi sarituri a Clubului.
Actiunea de selectii si inscrieri la sarituri cu schiurile pentru copii se desfasoara, pe toata durata anului calendaristic (de regula, mai putin vacantele scolare).
"Cautam copii din Brasov si localitatile din zona, dinamici si dornici sa faca efort in aer liber, in mijlocul naturii. Pentru inceput, copiii vor da unele probe de control. Important e ca ei sa stie sa schieze.
La antrenamentele de initiere, copiii au nevoie de echipament normal de schi alpin: bocanci de schi – clapari si schiuri.
Un antrenament dureaza aproximativ doua ore.
In mod normal, sunt efectuate 3 antrenamente pe saptamana, specifice sariturilor cu schiurile.
Antrenamentele vor avea loc la trambulinele de la Sacele, din Valea Larga, si la Complexul de trambuline din Valea Carbunarii, de la Rasnov”, informeaza prof. Constantin Tesileanu.
Zilnic, intre orele 10,00-19,00, prof. Tesileanu e dispus sa ofere informatii suplimentare (telefon de contact 0742.277.418).
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.