Se apropie termenul limita pentru infiintarea de noi scoli particulare

Se apropie termenul limita pentru infiintarea de noi scoli particulare

0 110


Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP) reaminteste celor interesati sa infiinteze noi unitati de invatamant privat preuniversitar ca, pentru anul scolar 2007-2008, termenul limita pana la care se primesc documentele prevazute de lege este 15.04.2007.
Pentru a veni in sprijinul celor interesati, ARACIP a publicat pe pagina web-
http://aracip.edu.ro/, la „Informatii utile pentru evaluare si acreditare”, toate categoriile de informatii necesare (Standardele de autorizare de functionare provizorie a unitatilor de invatamant preuniversitar – H.G. nr. 21/10.01.2007, Raportul de evaluare interna in vederea autorizarii, Sinteza fiselor de evaluare institutionala in vederea autorizarii, Solicitare declansare procedura autorizare unitate de invatamant particular, Fisa – tip a raportului de evaluare interna in vederea autorizarii de functionare provizorie a unitatilor de invatamant preuniversitar pentru care se solicita infiintarea, Fisa – tip a raportului de evaluare interna in vederea autorizarii de functionare provizorie a unui nou nivel de invatamant/noi specializari/noi calificari profesionale).


Unitatile de invatamant preuniversitar particular autorizate care au mai mult de doua promotii de absolventi au obligatia de a solicita la ARACIP acreditarea, incepand cu data de 15.08.2007. (Sursa – Comunicat al Ministerului Educatiei)


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.