Scurte stiri amalgamate

Scurte stiri amalgamate

0 107


PSD conditioneaza votul de confirmare al bugetului de acceptarea celor 700 de amendamente? introduce de aceasta formatiune politica. In principal este vorba de reabilitarea scolilor si marirea salariilor profesorilor. Tot la capitolul amendamente intra si o cifra mai mare indreptata spre infrastructura rurala, cu tot ce inseamna aceasta.


Caut sa-mi aduc aminte ce a facut PSD in aceste domenii cand a fost la guvernare si nu reusesc . Probabil ca au fost prea multe.


?


La intrunirea Europa- Africa, presedintele Basescu a promis 120 de burse unor viitori studenti africani, in valoare de circa 1 milion euro, asta in sprijinul culturalizarii Africii prin reluarea, in acest sens, a unei traditii antedecembriste, prin care 30.000 de africani, actualmente in posturi- cheie in tarile de bastina, au absolvit studiile superioare in Romania. Se va pune accent pe o participare militara pentru mentinerea stabilitatii pe continental African.


Ma intreb insa cum poti influenta pozitiv gandirea africana daca la tine in tara clasa politica se poarta mai rau ca in jungla?


?


Biroul de Frauda al englezilor redeschide ancheta in care este implicate BAE Systems, societatea care se ocupa, in principal,de comertul cu arme. Aici intra si afacerea fregatelor vandute Romaniei pe 116 milioane lire, comisionul unui politician roman, nenominalizat inca, ridicandu-se la 6 milioane lire.


Dar ce naiba au facut autoritatile romane in depistarea si pedepsirea respectivului?


?


Dupa cum povesteste eminenta cenusie Valeriu Stoica – din spusele sale se degaja parfumul basmelor pentru adormit copiii, pe stil nou si adultii – noua formatiune politica PDL va fi condusa de Emil Boc, latraul de la cafelele cotroceniste, langa care vor functiona doi vicepresedinti. Presedintele este Boc pentru ca el conduce partidul mai puternic dintre cele doua ce fuzioneaza. Ca doctrina se vor lua centrismul PD si dreapta PLD. Deci se vor imperechea rechinul cu cioara vopsita.


Sa dorim bafta unei asemenea tampenii?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.