Scurte stiri amalgamate 2

Scurte stiri amalgamate 2

0 101

?


M-am aranjat ! Astazi am proces, tocmai cand magistratura este bulversata de retinerea lui Gheorghe Dumitru si a lui Eugen Cojocaru, in taina de doua noaptea, Acesti tipi, impreuna cu notarul Gheorghe Bucur, ar fi bagat la tescherea banuti in numirea vestitului concurs pentru posturi la ciolanas.


?


Iar au festelit-o masinile americane ale ambasadei respective din Romania. Nu conteaza femeia accidentata si nici omul din masina, care nu a vrut sa faca alcooletestul, si nici recoltarea probelor sanguine. Probabil este si el un soi de licurici Schema s-a petrecut in zona Herastrau. Nu-mi permit comentarii.


?


Programul “Rabla” se extinde si in 2008. Ca sa imbie suflete duios agitate de? vechile afumatori “Dacia” nu stiu ce 1300, s-a stability un prêt al exemplarului de 4.000 lei. Este faina treaba, ca si eu sunt rabla. Oare cat imi da Guvernul daca accept casarea?


?


Fiti fericiti, oameni buni sau rai. Oricum va simtiti, scumpirile cu 6,5% va afecteaza pe toti. Sunt curios, cu gand de revenire, la ce voi gasi pe lumea cealalta. Aici vad ca se traieste intens.


?


Dan Bota


?


.


?


? :


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.