Scufundarea navei „Moskva”, un „Pearl Harbor” al Rusiei

Scufundarea navei „Moskva”, un „Pearl Harbor” al Rusiei

0 38

Vizarea drept țintă a navei „Moskva” de către S.U.A., este un „Pearl Harbor” al Rusiei… Următoarea mișcare a lui Putin este revanșa, iar S.U.A. tocmai i-a oferit tot sprijinul intern de care are nevoie pentru aceasta.
Pentru a înțelege scufundarea navei „Moskva” și iminenta revanșă a lui Putin împotriva Statelor Unite, trebuie mai întâi să înțelegeți că orice lider național care dorește să facă mișcări militare îndrăznețe, are nevoie mai întâi de sprijinul propriului popor.
În 1941, evenimentul de la Pearl Harbor a fost lăsat să se întâmple (guvernul S.U.A. știa totul despre acest eveniment și chiar l-a provocat) pentru a crea suportul emoțional ca S.U.A. să intre în teatrul de război din Pacific.

În esență, atacul de la Pearl Harbor a fost „11 septembrie” al celui de-Al Doilea Război Mondial.
La fel ca și în cazul lui 9/11, guvernul S.U.A. știa totul despre el, și a permis ca acesta să se întâmple pentru a produce victimele și reacția emoțională care să determine poporul american să ceară represalii împotriva Japoniei.

S-a dezvăluit acum că armata americană a condus întreaga operațiune de scufundare a navei Moskva, inclusiv urmărirea navei prin intermediul unui avion de supraveghere P-8 Poseidon, care a transmis apoi soluțiile de foc ucrainenilor, antrenați la rândul lor de către armata americană.
Astfel, Statele Unite au furnizat armele, pregătirea, urmărirea și soluțiile de foc pentru scufundarea navei Moskva. În esență, tot ce a făcut Ucraina a fost să apese pe butonul „Foc!”.
Acest lucru este atât de bine știut încât este descris chiar si într-un articol din „Daily Mail”[1] din Marea Britanie, care sună așa:

Moskva ship-Russian Pearl Harbor

„Dezvăluire: Un avion american de supraveghere maritimă a fost deasupra Mării Negre cu câteva minute înainte ca nava amiral rusească Moskva să fie « lovită  de rachete ucrainene ».

Un avion de supraveghere « P-8 Poseidon » patrula pe coastă înainte de atac. Avionul de înaltă tehnologie poate repera navele pe radar la distanțe de peste 160 de kilometri…
Marina americană a folosit noul său avion de supraveghere maritimă pentru a furniza forțelor ucrainene date precise de țintire, cu scopul de a scufunda vasul « Moskva », nava amiral rusească din Marea Neagră, pe 13 aprilie”.

Prin scufundarea navei „Moskva”, S.U.A. tocmai i-au oferit lui Putin ceva care ar fi ‘un moment Pearl Harbor al Rusiei’, în care Putin poate pretinde poporului său că S.U.A. a inițiat un atac asupra marinei ruse, scufundând una dintre navele lor, și ucigând sute de oameni.
Această știre a fost, bineînțeles, defilată prin toată mass-media rusească, ceea ce a dus la creșterea sprijinului intern pentru Putin cu mult mai mult decât era până acum.

La fel ca în cazul Pearl Harbor din Statele Unite, poporul rus cere acum „răzbunare” față de agresor, pe care îl consideră a fi Statele Unite.
De fapt, SUA tocmai i-au dat lui Putin ultima piesă din puzzle de care are nevoie pentru a lansa atacuri nucleare răzbunătoare împotriva Occidentului.

Rusia prezintă imparabilul ICBM „RS-28 Sarmat” („Satan 2”), care poate transporta până la 15 focoase MIRV.

Mike Adams
Sursa: art-emis.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.