Scrisori si lecitina pentru presedinte

Scrisori si lecitina pentru presedinte

0 186

Studentii liberali, induiosati si ingrijorati de misiunea epuizanta (pana la pierderea memoriei) a lui Traian Basescu? i-au trimis presedintelui niste cadouri putin mai neobisnuite, lecitina si o constitutie (sper sa n-o intrebuinteze dupa pilda lui Emil Boc) , insotite de o scrisoare al carei text vi-l redam integral:„Excelentei Sale
Domnului Traian Basescu,
Presedintele Romaniei
?
Domnule Traian Basescu,

Noi, membri ai Clubului Studentesc Liberal Bucuresti, v-am vazut la televizor foarte des in ultimul timp. Pareti preocupat, uneori speriat, debusolat, aveti cearcane si nu v-am mai auzit razand. Este adevarat ca nu v-au mai dat cu paharul in mana la jurnale si nici la volanul masinii nu v-am mai vazut; acesta este un lucru bun. Ati ajuns insa in situatia sa va puneti cenusa in cap, sa recunoasteti ca ati gresit, sa uitati evenimente importante, sa afirmati ca ati facut confuzii. Unii politicieni va acuza ca vreti sa deveniti dictator, iar unii analisti va bat obrazul ca ati aruncat tara in haos.

Situatia pe care ati creat-o ne ingrijoreaza peste masura. Sunteti Presedintele tarii, aveti obligatia constitutionala sa aveti grija de toti romanii, indiferent daca va iubesc sau nu, indiferent daca v-au votat sau nu. Intamplator, noi am pus umarul, atat cat am putut, ca sa ne reprezentati cu cinste tara. Noi, alaturi de ceilalti colegi studenti din toata tara, avem nevoie sa credem ca merita sa ramanem acasa pentru a ne cladi o cariera, un viitor, o familie fericita.

Nu va putem lasa acum, la greu; am investit prea multa speranta in culoarea portocalie pe care ati purtat-o in campanie, ca simbol al demnitatii de a fi roman. De aceea, va oferim astazi cateva remedii pentru a va reveni. A fi presedinte–jucator se dovedeste, in cazul dumneavoastra, o sarcina extrem de epuizanta.

Speram ca intelegeti corect ingrijorarea noastra sincera si mana de ajutor pe care v-o intindem.
?
Cu consideratie,
Studentii Liberali”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.