Scrisoare către Carmen Iohannis: „Opriți-vă din shopping și vizitați orfelinatele din...

Scrisoare către Carmen Iohannis:
„Opriți-vă din shopping și vizitați orfelinatele din România!”

0 343

O româncă aflată în  Marea Britanie și  care spune că lucrează la NHS a publicat, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare adresată  soția președintelui României, Carmen Iohannis, scrisoare preluată de presa din Diaspora.

„Scrisoare către D-na Carmen Iohannis

Mult stimata D-na Iohannis,

Ce ar fi stimată d-na să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei , unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare.Să vă uitaţi puţin pe străzi, la copiii şi bătrânii României lăsaţi cu mâna întinsă la mila trecătorilor, prea săraci ca să mai poată da şi altora.

Mult stimată doamnă, nu aţi văzut şi dvs. că soţiile de preşedinţi din alte state se implică în acte de caritate, să aveţi o activitate aici concretă.?

De când am auzit despre copiii legaţi cu sfoară, nu mai am linişte, mă simt vinovată pentru aceste lucruri.Lucrez în NHS , Marea Britanie, tocmai cu persoane cu disabilities!

Dacă ridic vocea la cineva , ridic degetul că să fiu mai fermă în exprimare sau mă uit urât la un client, în Marea Britanie înseamnă abuz emoţional , iar pentru asta mă îmbogăţesc cu cazier, în vecii vecilor nu mai am dreptul de muncă în UK.

În România anilor 2015, copiii sunt legaţi cu sfoară, abuzaţi în orfelinate, poate aveţi dumneavoastră milă de ei.”

 (dcnews.ro)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.