Liberalul Kadaş atac suburban la adresa şefului poliţiei

Liberalul Kadaş atac suburban la adresa şefului poliţiei

0 288

Amintim că poliţiştii braşoveni, sub îndrumarea unui procuror, au efectuat miercuri dimineaţă 20 de  percheziţii imobiliare în Braşov, precum şi în judeţele Vâlcea şi Brăila, dar şi în Ungaria şi Germania. Una din percheziţiile din cartierul braşovean Noua s-a lăsat cu spitalizarea unui copil, care a făcut un atac de panică. Copilul este fiul unui consilier judeţean liberal, Andrei Kadas, care deţine şi o televiziune online. Din acest motiv Kadaș a acuzat dur poliţia deşi operaţiunea era sub coordonarea DIICOT, BCCO în colaborare cu FBI.
Iată ce spune Kadaş:
,,Măi “gunoiule”, cum ai putut tu să faci o “mică eroare” să coordonezi hărțuirea unei femei singure cu 2 minori, în condițiile în care cel căutat locuiește și are familia, copiii dincolo de gard, unde i-ați și găsit?
Cum ai dat tu ordin să interzici accesul la o conferință de presă (publică, ca să punctez pentru tine, că tu ești învățat cu ascunsul pe sub preș) și să îți pui colegii într-o situație penibilă, de nici să nu mai răspundă la telefon? Nu draguțule, te informez că instituția aceea este a cetățenilor, nu îți aparține și nu îți va aparține niciodată!
Da oameni buni, aceasta este sluga politică, debarcată la Brașov, preamăritul comandant al POLIȚIEI BRASOV și care se crede atotstăpânitorul uniformelor.
Da, el este cel care la ordin hărțuiește minori și își permite să dea ordine de răzbunare ca în propria bătătură, ca în epoca de aur.

Kadas, care se pretinde om de presă, „productor general la BrasovTV”, adică producător general la un site de stiri, orice ar însemna această funcție, ar fi trebuit să știe că DIICOT lucreaza cu BCCO, care nu se afla în subordinea șefului IPJ Brașov, ci direct la București…”

Poliţia a acţionat conform mandatului
Poliţiştii spun însă că mandatul a fost pus corect în aplicare. „Încă o dată menţionez faptul că nu am intrat la o altă adresă, la o altă locaţie. O să verificăm toate aspectele, o să vin cu punct de vedere oficial la finalul anchetei, o să vă spun exact măsurile care sunt dispuse, o să vă aduc la cunoşţinţa opiniei publice informaţiile de interes public care pot fi furnizate în acest dosar”, a punctat reprezentanta Poliţiei Braşov.
Pe de altă parte, Andrei Kadas spune că, urmare a modului în care s-a făcut percheziţia, copiii săi au avut de suferit. „În dimineaţa aceasta au sosit la adresă fără niciun semnal acustic, fără să sune la sonerie, să strige, să întrebe. Au sărit gardul, au sărit poarta, au dat buzna în casă, au intrat peste fosta mea soţie şi cei doi minori, copiii s-au refugiat într-o cameră, foarte speriaţi, băiatului i s-a făcut rău”, a spus Kadas.

Poliţiştii au filmările
În ceea ce priveşte realitate, polițiștii au o filmare de pe cască, unde se vede că nimeni n-a fost agresat, iar minorii au fost protejați de mascați.
Ziariștii bucureșteni de la Libertatea susțin însă că, de teama șefilor din PNL, asociați cu clanurile, comandanții Poliției Române țin ascuns filmul în care se vede cum mascații dau „Bună dimineața” copilului și-i spun, în șoaptă: „Stai liniștit”!
În opoziţie cu acestea, Andrei Kadas, tatăl copiilor și consilier județean din partea PNL în Brașov susține că ,, Polițiștii au dat buzna în casă, peste fosta mea soție, peste cei doi minori. Copiii s-au refugiat sus într-o cameră, foarte speriați”.
În imaginile la care fac referire ziariștii de la Libertatea spun că se vede cum, după ce au sărit gardul, mascații strigă ,,poliția”, când sunt în afara casei. Apoi intră, deschizând ușa, care era neîncuiată. La parter era o femeie, fosta soţie a lui Kadaş. Echipa îi spune femeii că există mandat, iar oamenii în uniformă se împrăștie în casă. Unii urcă la etaj. Printre ei este și cel cu camera prinsă pe cască.
În casă e semiîntuneric, ora este şapte dimineața. În living, deasupra televizorului, stă o plachetă pe care scrie ”Masoneria Universală. Marea Lojă Națională din România”. Polițist: „Bună dimineața!”. Copil: „Bună dimineața”. Treptele care urcă la etaj sunt înguste, pe pereți sunt fotografii. Mascații poartă lanterne de cap. 
Primul pe care-l întâlnesc la etaj este băiatul care ieșise din camera lui. ,,Bună dimineața”, îi spune mascatul copilului de 12 ani. Polițistul continuă să meargă și adaugă, în șoaptă, către puști: ,,Stai liniștit”. Copilul, vădit surprins și cu siguranță speriat, șoptește și el ”Bună dimineața”, rămânând undeva în spatele echipei.
Amintim că mascaţii au ajuns la locuinţa de la numărul 33 puţin înainte de ora 7:00 şi au pătruns în locuinţa fostei soţii a consilierului judeţean. Acesta din urmă spune că poliţiştii au greşit, deoarece ar fi trebuit să descindă la acelaşi număr, dar la litera G.

Potrivit lui Kadas, poliţiştii îl căutau, de fapt, pe Cătălin Alexa, interlop cunoscut încă de pe vremea scandalului găştilor din Noua de la mijlocul anilor ’90. Alexa locuieşte lângă fosta soţie a lui Kadas, iar cei doi se cunosc din copilărie.
Conform articolelor din ziarul Libertatea, Andrei Kadas și Emanoil Alexa au fost asociați în 6 firme în perioada 2007-2016: Drumarii SA (unde era și Cătălin Alexa), Baby Safe Care SRL, Intelkasim SRL, Kasim Emaka, SPS Street Parking System și Instal Expres.
Mai multe dintre firme aveau adresa chiar la Strada Lacurilor nr. 33. Efectuată la aceeași oră, dar la un kilometru distanță, percheziția acasă la Emanoil Alexa a adus surpriza ca în timpul percheziţiei acesta să fie sunat de…consilierul Kadaş.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.