Scripcaru sta sub pod

Scripcaru sta sub pod

0 232

Asta este solutia primarului Brasovului in privinta podului de la Darste. Care, potrivit unei sentinte judecatoresti irevocabile si executorii, ar trebui demolat chiar astazi, cand expira termenul dat de instanta de judecata autoritatilor locale pentru eliberarea terenului si punerea in posesie a proprietarului de drept. Edilul Brasovului sustine insa ca nu poate sa darame obiectivul si declara chiar ca va sta sub pod pentru a se asigura ca nu va fi daramat. Intre timp, va incerca sa afle cum a fost posibil ca instanta sa dea o astfel de decizie in conditiile in care obiectivul este de interes national si a costat cateva zeci de miliarde de lei.
Instanta care a dat ciudata sentinta nu a trimis nici pana acum motivarea hotararii prin care a decis punerea la pamant a podului care leaga DN1, DN1A si ocolitoarea Brasovului.
Desi n-avem date certe in privinta aceasta, este foarte plauzibil ca primarul Brasovului sa fi interzis cu desavarsire in aceste zile fluierarea sau fredonarea pe holurile Primariei a nevinovatului cantecel „Podul de piatra s-a daramat…”.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.