Scripcaru spera ca macar luna viitoare sa fie gata Sala Sporturilor

Scripcaru spera ca macar luna viitoare sa fie gata Sala Sporturilor

0 73
La sfarsitul lunii viitoare va fi terminata investitia, in valoare de 10,7 milioane de lei (fara TVA) in lucrarile de modernizare a Salii Sporturilor din Brasov  Aceasta investitie este finantata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prin intermediul Companiei Nationale de Investitii (CNI).
Totusi obiectivul trebuia inaugurat de luna trecuta, dar termenul a fost decalat oficial din cauza prelungirii friguroase din acest an.
Primarul Brasovului, George Scripcaru, a tinut sa precizeze ca de obicei, ingnorand intarzaierile si ,,vizualizand” probabila finalize a lucrarilor, „Brasovul va avea o noua sala, care va corespunde standardelor internationale, inclusiv in privinta suprafatei de joc, care va corespunde criteriilor impuse de forurile sportive internationale”. 
Proiectul de executie prevede extinderea tribunelor si a suprafetei de joc, montarea de noi echipamente specifice sporturilor de sala (baschet, volei, handbal), refacererea vestiarelor, montarea unei noi centrale termice si a unor instalatii pentru iluminat, ventilarea spatiului si suplimentarea numarului de locuri.
Pana la redeschiderea obiectivului, competitiile sportive se desfasoara in sala de sport a Scolii Generale nr. 11, unde au fost mutate o parte a echipamentelor existente la momentul inceperii lucrarilor.
Amintim faptul ca actuala cladire a Salii Sporturilor a fost realizata in anii 1970, iar in 1995 s-au executat reparatii capitale doar la hidroizolatie, iar ulterior in perioada 2003-2005, inainte de Campionatul Mondial de Popice si Cupa Davis, dar aceste ultime reparatii nu au avut ca obiect modificari la structura sau dotari.
 
Iulian Rinder

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.