Scripcaru si Botorog

Scripcaru si Botorog

0 72

Botorog este cowboyul brasovean care si-a pus la pascut vacile pe iarba Centrului Civic acum patru ani, afirmand acuma ca a avut contract de pasunat. Daca ar fi afirmat o zona mai de pe la marginea orasului, ar fi fost o chestie cat de cat credibila. Dar in buricul targului?


Autoritatile i-au saltat animalele si i-au pus in vedere sa se duca si sa si le ia. Botorog nu a vrut, probabil pentru ca a avut si ceva de platit, pentru hrana si adapostul animalelor. Drept care autoritatile au taiat vacile si au donat carne si oseminte pe la caminul de batrani – or fi fost vacile ceva mai tinere sau trebuia sa fierbi la ele zile in sir? – si la gradina zoological


Pe chestia asta Botorog s-a transformat in protestatarul profesionist al Breasovului. Cu pancarte tip sandwich a infrumusetat , ca un fel de cariatida , cladirile primariei, prefecturii sau a parchetului.


Strainii turisti se inghesuiau, la un moment dat, sa-l prinda in poze, caci domnul cowboy ii mai tragea si cu strigaturi si alte zgomote, chestii pentru care a facut cunostinta cu “mangaierile” diferitelor politii in functiune pe la noi.


Dar cum orice pahar se umple, primarul, prin subalternii sai, a hotarat sa puna capat circului. Astfel s-a cerut, prin instanta, punerea sub interdictie a lui Botorog.


Dupa prima infatisare de alaltaieri, procesul s-a amanat pentru data de 18 februarie.


Se pare ca, dupa acest rodeo, Botorog se va trezi la pamant.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.