Scripcaru procupat de estetica… retelelor

Scripcaru procupat de estetica… retelelor

0 159


Maniera prin care au fost montate contoare si cabluri in cartierele din municipiu ii cam supara ochii primarului Scripcaru. Si, cum privirea acestuia are ceva experienta urbanistica, dupa ce si-a imbogatit CV-ul cu cativa ani de „prim gospodar al orasului”, edilul sef este suparat nevoie mare pe detinatorii de retele. Astfel, cum gaseste cate o neregula prin curtea retelistilor, cum ii convoaca la intalniri. Recent, George Scripcaru i-a invitat pe reprezentantii acestora din urma la o discutie privind modul in care monteaza contoarele sau cablurile in cartierele din municipiu.


?


Intr-adevar, echipamentele cu pricina sunt intalate complet haotic, impopotonand aspectul blocurilor, caselor si chiar a Centrului Istoric din Brasov. „Planul urbanistic zonal pentru centrul istoric este in faza finala. Discutia a fost legata de ceea ce au produs unii retelisti in oras. Pe unele cladiri sunt montate contoare de gaz, care nu arata bine din punct de vedere urbanistic, insa, situatia se va schimba”, spune primarul Scripcaru.


?


Totodata, edilul adauga ca exista probleme de comunicare intre furnizor si cetateni, argumentand ca brasovenii nu au fost anuntati ca exista si varianta de a li se monta contoarele in interiorul curtilor, „nu spanzurate pe garduri”. Primarul mentioneaza ca oamenilor nu li s-a explicat ca este mult mai bine ca aceste obiective sa fie pozitionate in interior, astfel incat sa nu existe pericolul deteriorarii lor: „Cred ca ar trebui sa existe un arhitect, care sa explice cum trebuie facute aceste lucrari, astfel incat sa se potriveasca cu arhitectura zonei”.


Marius Ola


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.