Scripcaru nu are dosare penale

Scripcaru nu are dosare penale

0 107

Declaratia cu privire la primarul Brasovului, George Scripcaru, a directorului cotidianului „Ziua”, Sorin Rosca Stanescu, cu ocazia audierii de catre Comisia de abuzuri din Senat, a fost infirmata de Parchetul Instantei Supreme.


„Avand relatii de prietenie, ani de zile, cu Traian Basescu, pot spune ca am avut informatii mai multe decat ceilalti jurnalisti privind masuri si initiative luate la Palatul Cotroceni care aveau ca tinta restrictionarea unor libertati, inhibarea mediului de afaceri si a celui politic prin deschiderea unor dosare penale, sau sub aceasta amenintare”, a precizat directorul „Ziua” in cadrul audierii. In acest sens, el a dat ca exemplu cazul primarului democrat George Scripcaru, care i s-ar fi plans jurnalistului ca Traian Basescu i-a „deschis” doua dosare penale. „Primarul PD din Brasov, George Scripcaru, relativ de curand, m-a socat spunandu-mi ca nu-si explica faptul ca Traian Basescu i-a deschis doua dosare penale – unul la Parchet si celalalt la DNA”, a mai spus Sorin Rosca Stanescu.


?


Insa, Parchetul Instantei Supreme, din care fac parte si anchetatorii anticoruptie, neaga existenta vreunui dosar referitor la primarul Brasovului. Directia Nationala Anticorutie (DNA) a comunicat ca nu are in lucru niciun dosar referitor la fapte comise de George Scripcaru.


Acelasi raspuns a fost dat atat de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), cat si de Sectia de urmarire penala si criminalistica.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.