Scripcaru la conurenta cu Iepurasul!

Scripcaru la conurenta cu Iepurasul!

0 69

Ce bine ca am intrat in Campania Electorala! Asa isi pot vedea si batranii orasului visul cu ochii: vor calatori gratis cu mijloacele de transport in comun si vor avea acces gratuit la spectacole in institutiile de cultura din Brasov, respectiv Opera Brasov, Filarmonica si Teatrul Sica Alexandrescu.
Si pentru ca batranii mai au uneori probleme cu memoria, masura va fi luata in prima jumatate a lunii aprilie, sa nu cumva sa uite pana pe 1 iunie, cand trebuie sa voteze. Good job, Primarul e un om foarte bine intentionat si nu in ultimul rand foarte bine orientat: face Campanie deghizat in Iepuras de Pasti, masurile anuntate intrand in vigoare in preajma sarbatorilor
Chiar daca miroase a vanatoare de voturi, masura este binevenita. Numai de ar fi pastrata si dupa al doilea tur de scrutin din 15 iunie! Atata amar de vreme am auzit varstnicii Brasovului povestindu-si unii altora frustrati cum in cutare oras din tara pensionarii calatoresc gratis! A venit vremea si pentru batranii nostri! Potrivit deciziei Primariei, de calatoriile gratuite vor beneficia persoanele care au implinit 60 de ani –femeile si respectiv 65 de ani –barbatii. Intervalul orar in care se aplica gratuitatea pe mijloacele de transport in comun este 8,30-14, cand elevii si salariatii sunt la scoala ori la servici.
Pentru a face dovada varstei si a statutului de pensionari, batranii vor prezenta cartea de identitate si cuponul de pensie.
La spectacole accesul este gratuit pentru pensionari.
Si elevii vor avea o surpriza placuta: o reducere de 50% la abonamente. Ei vor putea alege doua linii de transport in comun pentru care vor obtine aceasta facilitate. Si la spectacole costul biletelor va fi redus la jumatate de pret.
Foarte frumoase decizii si de apreciat! Ghici cine vrea votul brasovenilor?
Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.