Scripcaru invoca legea cui?

Scripcaru invoca legea cui?

0 116

Uite ca traim sa o vedem si pe asta!
Scripcaru trage un semnal de alarma, la fel ca vestitul domn Goe, adica aiurea si cu muste pe caciula.
De data asta se da, manios, la cei care au pus pe imobilele proprietate afise electorale, altele decat cele portocalii. Pentru ca alea, in opinia sa ciudata, inveselesc, pe cand celelalte sunt icoane ale iadului.
Ce zice dom’ Scripcaru? Iata: „Am trimis avertismente acestor proprietari, punandu-le in vedere ca, potrivit legislatiei in vigoare, dar si normelor impuse prin hotarari ale Consiliului Local Brasov, trebuie sa aduca schite ale amplasamentului, sa solicite certificate de urbanism si autorizatii si, ulterior, sa plateasca taxele de publicitate aferente. In caz contrar, daca mentin respectivele materiale publicitare, vor fi amendati.”
Personal, nu am auzit pana acuma de nicio lege, in Romania – ca, de fapt, si intarile occidentale civilizate – care sa-mi interzica sa simpatizez pe unul sau pe altul, mai ales in campanii electorale, si sa-mi pun pe peretii proprietatii ceva ce imi place mie, cu conditia sa fie ceva decent. In ce priveste hotararile Consiliului Local, este clar ca aia vad – in majoritate fiind si datorita tampeniei multor brasoveni, care acuma regreta – numai portocaliu, pana viata o sa-i pocneasca de o sa vada stele verzi. Restul ce spune Scripcaru sunt baliverne.
Si, printre altele, il intreb pe primar: ce cauta placinta aceea de pe blocul Caprioara de langa Gara, cu chipul stolojanesc pe ea? Aia este legala? Dar toate steguletele portocalii de pe diferite masini si masinute, tot legale sunt?
Cred ca ilegale sunt somatiile trimise de Primarie celor care au afisat, pe proprietatile lor, altceva decat ii place primarului.Aceasta este parerea mea personala.
Dar iata ca altii, mai mari ca mine, spun si ei ca Scripcaru este beat de aerul inaltimilor si vor sa-l trimita la culcare, conform proverbului. Astfel, reprezentantii celorlalte partide cu sanse la alegeri – PSD, PNL, PC, PRM, UDMR, ca sa dau doar cateva exemple – sunt hotarati sa depuna plangere penala impotriva primarului pentru abuz in serviciu. Asta se va intampla astazi.
Si inca o dovada ca Scripcaru a inceput antrenamentul cu sorcova. Pe Podul Cretului, la numarul 1, se afla afisat material electoral liberal. Comisia de specialitate din Primarie a aprobatafisarea pe zidurile acelei proprietati. Dupa care, recent, primarele nostru vigilent a semnat o somatie, motivata prin nerespectarea normelor si legilor etc. Asta dovedeste din nou ca in primaria Brasov domneste haosul – de fapt, ca in intreg orasul – si nu stie dreapta ce face stanga.
De fapt, acesta nu ar fi singurul subiect pentru care Scripcaru ar trebui sa fie scarmanat penal. Sunt alte probleme, spun vrabiile obraznice, mult mai grave, si asteptam sa fie si acestea rezolvate.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.