Scripcaru – inca o amenda

Scripcaru – inca o amenda

0 110

Consiliul Judetean, prin presedintele sau Aristotel Cancescu, l-a ars pe primarul Brasovului, George Scripcaru, cu inca o amenda. Aceasta este mult mai consistenta decat cea anterioara, ridicandu-se la suma de 35.000 lei.In batranii lei, aceia vechi, asta inseamna inca patru zerouri, ceea ce da suma (veche, repet) de treisutecincizeci de milioane.
Primarul nu a dispus efectuarea de calcule, prin proiect, de rezistenta la montarea – ii putem spune linistiti asa – bradului din Piata Sfatului, brad care, la prima pala de vant mai de nadejde, a cazut, la fel cum multe lucruri ar trebui sa cada in Brasovul zilelor noastre.
Amenda rasplateste actiunile alandala si, de multe ori, impotriva legilor, ale primarului Scripcaru, in detrimentul intereselor comunitatii, actiuni si initiative care ajung sa puna in pericol pana si viata cetatenilor, cum se subliniaza in declaratia acompaniind amenda.
Presedintele CJ, Aristotel Cancescu, subliniaza ca primarul George Scripcaru nu trebuie sa uite ca se afla la Brasov, si nu la Buruienesti, ca sa-si faca de cap cum vrea cu obiectivele comunitatii si cu bugetul ei.
In aceasta amenda este inclus si patinoarul – neagreat de majoritatea localnicilor – montat cu totul aiurea in Piata Sfatului si, inconjurat de niste tarabe-baraci, demoleaza aspectul istoric al zonei.
Din Primarie se aud voci care declara ca aceasta amenda va fi contestata de primar, asa ca poate fi vorba de boala lunga si cu moarte sigura. Aceasta se va vedea insa in raport de viteza in care va fi dispusa Justitia sa bage pentru pornirea si rezolvarea acestui caz.
De partea cealalta se aude strigat de razbunare sub forma de amenzi, printre altele si pentru taierea brazilor argintii si a magnoliei din fata cladirii Prefecturii si a Consiliului Judetean, arbori dintre ai caror craci canta cucul Botorog a jale impotriva ciudatului primar.
Asteptam cu nerabdare urmatoarele episoade, dar fara vreo atingere a bugetului local in eventuala plata a amenzilor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.