Scripcaru, FOTE 2013 – investitii de 30 de milioane de euro...

Scripcaru,
FOTE 2013 – investitii de 30 de milioane de euro

0 72

eorge Scripcaru, primarul municipiului Brasov, a anuntat luni, cu prilejul inaugurarii Sport Hotel & Spa, ca vor fi investite 30 de milioane de euro pentru realizarea infrastructurii necesare in Poiana Brasov, pentru gazduirea intrecerilor din cadrul Festivalului Olimpic de iarna al Tineretului European din 2013.
La inaugurarea hotelului patronat de George Copos au mai fost prezenti ministrul de finante, Gheorghe Ialomitianu, presedintele BRD Groupe Societe Generale, Guy Poupet, Alexandra Copos, fiica patronului clubului Rapid, care dupa ce isi va termina masteratul in SUA, peste trei ani, va prelua afacerile din lantul de cofetarii Ana si lantul hotelier al holdingului, care cuprinde 7 stabilimente.
„La Brasov se va aprinde flacara olimpica, vom avea 42 de tari la FOTE 2013 si Brasovul va intra in circuitul international al sporturilor de iarna. Brasovul trebuie sa se prezinte la nivel inalt si am inceput investitiile in acest sens. Se deruleaza lucrari la Rasnov, la complexul de trambuline, parte dintre ele
finalizate, si la partia de biatlon”, a declarat primarul Brasovului.
Scripcaru a declarat ca la Brasov se vor derula competitiile pe gheata, iar patinoarul deja construit la standarde internationale, omologat recent de Comitetul International Olimpic si Federatia Internationala de Hochei pe Gheata, va fi urmat de un al doilea patinoar, destinat intrecerilor de patinaj artistic.
Scripcaru l-a asigurat pe presedintele Traian Basescu de faptul ca investitiile in infrastructura vor fi gata la timp pentru ca Romania sa poata gazdui FOTE 2013: „Presedintele Romaniei m-a intrebat cum stam cu lucrarile, pentru ca Jacques Rogge, presedintele CIO, i-a cerut sa confirme ca Romania isi mentine angajamentul pentru FOTE 2013. Eu i-am garantat ca se va intampla acest lucru”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.