Scripcaru astupa gropi

Scripcaru astupa gropi

0 135

Nu ma dau la acuze ca scumpul primar al Brasovului a bagat jambonul in viata publica. Vorbesc doar de astuparea gropilor, electoral, de prin cartiere si stradutele lor.
Duceti-va, stimati cititori, daca nu cumva chiar locuiti pe acolo, prin cartierele brasovene, cu asfalt ferfenita in majoritate. Gropi de dimensiunea a tot felul de ghiulele obisnuiau sa testeze rezistenta diferitelor marci de automobile, ca romanul a reusit sa cumpre prisosul Apusului in gunoaie mult prea ieftine.
Gaurile au fost acoperite scripcarian, de cum a inceput campania electorala, cu niste criblura manjita prin ceva bitum de complezenta. Masinile treceau cu suspensiile vesele peste facatura, fara sa tina cont de existenta efemera a binelui. Uitand ca orice poveste mincinoasa tine trei zile.
Acuma, pe cinstite, a tinut minunea mai mult. Criblura manjita cu bitum a rezistat mai mult, incepand sa se duca naibii la peste doua saptamani dupa instalare. Tocmai bine ca ideea pedelistului scripcarian sa o dea iar in gropile clasicei doctrine portocalii.
Gropile sunt iar pe felie, criblura-facatura ajungand pe extreme nefolositoare. Adica bani scosi din buzunarul nostru spre imbuibarea primarului si a celui care joaca in hora, cu sentimentul invincibilitatii pe motociclete de Zarnesti, chiar daca viata i-a demonstrat abandonuri in concurs pe nisipuri miscatoare.
Ca tot am chelie de razvratit, astept sa se petreaca alegere de primar, cat mai curand in Brasovul nostru, spre binele cetatii.
Ma simt dezolat de nepretentiile mele recuperatorii, dar astazi mi-a aruncat iubita priviri tainice, si sunt, pe moment, iertator.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.