Scripcaru abandoneaza nava in deriva a PDL

Scripcaru abandoneaza nava in deriva a PDL

0 171

Scripcaru, primarul Brasovului, nu mai este deloc multumit de directia in care bat vanturile in velele barcii PDL, asa ca s-a hotarat sa o abandoneze inaintea capitanului.
Acesta s-a dovedit destul de curajos incat sa pregateasca o adevarata lovitura sub centura partidului care l-a crescut si l-a pus in fruntea tuturor, care l-a „alimentat” financiar o buna perioada de timp. Nemultumit de faptul ca nava PDL se afla in deriva, Scripcaru se indreapta spre „submarine” mai sigure. In consecinta, acesta pare sa negocieze cu PSD o plecare „in tromba”. Astfel, miercuri, acesta s-a intalnit la Brasov, la restaurantul italian „La Trattoria del Chianti”, cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, unde s-a discutat trecerea unor organizatii ale PDL din Ardeal, cu tot cu parlamentari, la PSD.
Momentul ales pentru aceasta „sceneta” in mai multe acte este ziua care va preceda viitoarea motiune de cenzura din toamna.
Primarul Brasovului conduce nemijlocit doua organizatii judetene, Brasov si Covasna, controland in mod absolut zece parlamentari, sapte la Brasov si trei la Covasna.
Contactat de Jurnalul National, vicepresedintele pesedist al Consiliului Judetean Brasov, Ion Ochi, a declarat ca PSD are functii vacante pentru cei care vor veni de la PDL. „Se poate, avem vreo cinci locuri vacante de presedinti. Ceea ce spuneti poate fi posibil, probabil, daca ai nostri ii ofera lui Scripcaru imunitate in dosarele alea penale ale lui. El sa fie multumit daca pastreaza ce are”, a spus „vicele” PSD Brasov. Gheorghe Dutu, fost deputat, membru in Comisia de Control a SRI a Camerei Deputatilor, (aflat ieri in fata sediului PSD, in compania „vicelui” PDL Brasov, Vasile Kraila, presedinte al Consiliului Local Brasov), a afirmat laconic: „Orice este posibil!”.
Carevasazica, „tradare sa fie, daca o cer interesele partidului, dar sa o stim si noi!”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.