Scriitoarea Julia Navarro vine la Brasov

Scriitoarea Julia Navarro vine la Brasov

0 68

Marti, 3 iunie, Libraria „St.O. Iosif” din Brasov va primi oaspeti de seama. Scriitoarea spaniola Julia Navarro isi va lansa, in orasul de la poalele Tampei, cel mai recent roman la sau „Sangele nevinovatilor”. Lansarea va avea loc incepand cu orele 14.00 si va va fi urmata de o sesiune de autografe, iar scriitoarea va raspunde intrebarilor din public. Julia Navarro se va afla in Romania, in perioada 3-5 iunie, cu ocazia Targului Bookfest.
In programul scriitoarei se afla doua intalniri cu cititorii – la libraria St.O.Iosif din Brasov (3 iunie) si la Diverta Scala din Bucuresti (5 iunie). De asemenea, romanul „Sangele nevinovatilor” va fi lansat pe 4 iunie in prezenta autoarei in cadrul Targului Bookfest.

O scriitoare de succes
Nascuta la Madrid in 1935, Julia Navarro a profesat ca jurnalista atat in presa scrisa, cat si in radio si televiziune. Autoare a unor carti de actualitate politica, Navarro a avut cu primul sau roman, Confreria Sfantului Giulgiu, un succes spectaculos, obtinand primele locuri la vanzari atat in Spania, cat si in strainatate.
Urmatorul sau roman, Biblia de lut, i-a adus confirmarea succesului ca scriitoare. Ambele romane au aparut deja la Editura RAO. Cele doua titluri s-au vandut pana la aceasta data in peste doua milioane de exemplare in toata lumea si au fost publicate in peste 25 de tari.
Cartile sale au fost extrem de bine primite in tari precum Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Brazilia, China, Coreea, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Portugalia, Ungaria, Grecia, Taiwan, Turcia, Japonia sau Rusia.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.