Scolile militare isi deschid portile

Scolile militare isi deschid portile

0 80

Viitorii absolvenit de gimnaziu au acum o oferta tentanta : scolile militare isi deschid inca de acum portile in asteptarea invataceilor. Asadar, toti cei care au un certificat de capacitate sua vor obtine unul in vara acestui an si nu au mai mult de 16 ani, pot deja sa-si depuna dosarele la unul dintre colegiile militare, pana la data de 20 martie. Cursurile liceale pe care elevii brasoveni le pot alege se afla in tre locatii diferite din tara : la Breaza, in judetul Prahova, la Campulung Moldovenesc si la Alba Iulia.


Nu sunt uitati nici cei care vor absolvi invatamantul liceal si care nu au implinit inca varsta de 25 de ani. Acestia se pot inscrie la una dintre institutiile militare de invatamant superior pentru formarea de ofiteri, maistri militari sau subofiteri.


Vestea buna este ca pregatirea in oricare dintre aceste institutii este inca gratuita, iar beneficiile de care acestia se vor putea bucura dupa incheierea studiilor nu sunt deloc neglijabile : carte de munca, locuinta de serviciu sau bani de chirie, echipament si asistenta medicala gratuita.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.