Școala Profesională Germană Kronstadt – două oferte pentru construirea căminului pentru elevi

Școala Profesională Germană Kronstadt – două oferte pentru construirea căminului pentru elevi

0 96

La Școala Profesională Germană Kronstadt (SPGK), se avansează cu proiectul de construire a căminului pentru elevi. În cadrul licitației pe care Primăria Brașov a lansat-o la sfârșitul lunii februarie au fost depuse în termen două oferte. Va reamintm, valoarea estimată a achiziției este de 21.533.497,28 lei + TVA, fondurile fiind asigurate din bugetul local.

Date tehnice
Funcțiunea propusă: cămin cazare elevi.
Suprafața desfășurată 5221 mp
Se propune realizarea unei construcții noi cu un regim de înățime P+9E, cu suprafaţa construită de 947,4 mp (Hmax. =32m).
Durata contractului: 90 de luni (din care 24 de luni durata lucrărilor și 60 de luni garanția lucrărilor).
Valoare: 21.533.497,28 lei + TVA.
Ofertanți:
SC ATLANT BUILDING SRL, Brașov,
SC MANELLI IMPRESA SRL, Italia.

Au fost depuse două oferte pentru construirea căminului pentru elevi la SPGK

Declarație primarul George Scripcaru
,,De astăzi intrăm într-o nouă etapă în ceea ce privește construirea căminului de la SPGK, aceea de evaluare a ofertelor. Deși trecem printr-o perioadă grea, trebuie să ne gândim și la ce va fi după ce această pandemie trece. Se vorbește tot mai mult de necesitatea relansării economiei, ori asta depinde și de modul în care firmele private reușesc să reziste în această perioadă și, mai ales, de cum vor reuși să își reia producția la nivelul de dinainte de pandemiei.
Ori, pentru realizarea acestui lucru, un element esențial este existența resursei umane, bine pregătite. Acest cămin va întregi campusul de pregătire a elevilor în învățământul tehnic dual, realizat de Primărie în parteneriat cu firme din zona metropolitană. Ca și la precedentele investiții, partenerii noștri privați vor asigura dotarea acestui cămin, pe principiul «pentru fiecare leu investit de Municipalitate, firmele vor investi tot un leu». Doresc să le mulțumesc acestor firme, pentru că fără sprijinul lor învăţământul dual ar fi rămas doar în faza de intenţie. Odată cu construirea acestui cămin putem spune că Braşovul nu doar că are cel mai avansat program de educaţie în sistem dual, ci şi că oferă cele mai bune condiţii tinerilor care vor deveni viitori angajaţi ai companiilor braşovene“, a declarat ediul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.