Scoala de vara la Brasov

Scoala de vara la Brasov

0 70

EUROaptitudini Brasov organizeaza, in perioada iulie-august 2007, Scoala de vara „O sansa in plus, pentru computer” – ECDL si limba engleza – Cambridge BULATS – cursuri si examinari pentru obtinerea de certificate recunoscute international (Permisul European de Conducere a Computerului, respectiv Atestatul Cambridge Bulats).


Pentru tinerii care se inscriu organizatorii ofera manuale gratuite, reduceri substantiale la plata integrala (dar si posibilitatea de plata in rate) a cursurilor, reduceri de 20% si program special pentru grupuri si aceleasi standarde internationale de predare, orientate pe practica, recunoscute prin premii nationale.


ECDL-ul de baza se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele despre tehnologia IT pentru a folosi un calculator personal si aplicatii obisnuite la un nivel mediu de competenta.


Cele 7 module din programa ECDL sunt: Concepte de baza IT, Utilizarea computerului si organizarea fisierelor – sistemul de operare Windows, Procesare texte – Microsoft Word, Calcul tabelar – Microsoft Excel, Baze de date – Microsoft Access, Prezentari – Microsoft Power Point, Informatie si comunicare – Internet Explorer si Outlook Expres.


Incepand din anul 2005, EUROaptitudini este singurul Agent BULATS pentru Romania. Business Language Testing Service (BULATS) este un program de evaluare a nivelului de cunoastere a limbilor straine, dezvoltat special pentru companii si organizatii.


De asemenea, din luna mai a acestui an , centrul EUROaptitudini Brasov este acreditat TOEFL – Test of English as a Foreign Language. Testul TOEFL este necesar pentru admiterea in colegii si universitati unde limba de predare este limba engleza.


Inscrierile se fac la numarul de telefon: 0268 / 477625 sau direct la sediul din str. Castanilor nr.2, BRASOV.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.