Scoala de vara de Jurnalism de la Brasov

Scoala de vara de Jurnalism de la Brasov

0 63

Pentru cei interesati de jurnalism anuntam ca Asociatia Tinerilor Ziaristi (AZT) si FJT Entertainment au deschis inscrierile pentru cea de-a III-a editie a Scolii de Vara de Jurnalism. Anul acesta cursurile se vor desfasura sub sloganul „Indrazneste sa vorbesti” si se adreseaza tuturor tinerilor cu varsta intre 17 si 30 de ani fara practica in jurnalism si care viseaza la o cariera in mass-media.
Cei care doresc sa participe trebuie sa completeze un formular pe care sa il trimita la adresa Asociatiei Tinerilor Ziaristi (ATZ) – atzbrasov@gmail.com pana la data de 10 august. In cadrul acestui program vor fi selectati doar 30 de cursanti, iar unul dintre criteriile de selectie va fi completarea corecta din punct de vedere gramatical a formularului. Organizatorii au pregatit un program care sa cuprinda cursuri, dezbateri, vizite la sediile redactiilor, jocuri de rol si lucru pe ateliere, respectiv pentru televiziune-prezentator emisiuni, pentru radio-redactor muzical si pentru ziar-redactor. Cei care vor fi admisi vor fi anuntati telefonic in data de 11 august, iar rezultatele finale vor putea fi vizualizate in data de 12 august, pe site-ul www.en-joy.ro.
Cursurile se vor desfasura in perioada 24-31 august, in Brasov, iar taxa de participare difera, ea fiind de 150 de lei pentru cei din judetul Brasov, 350 de lei pentru cei din alte judete si 50 de lei pentru cei care sunt voluntari ATZ sau FJT-Entertaiment. La cursuri se vor asigura atat suportul de curs, cat si materiale tehnice pentru realizarea activitatilor practice, la sfarsit fiecare persoana primind diploma de participare.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.