Scoala de jurnalism pentru tineri

Scoala de jurnalism pentru tineri

0 217

Alianta Organizatiilor Nonguvernamentale de Tineret din Romania (AONGTR) si Asociatia Tinerilor Ziaristi (ATZ) organizeaza la Brasov in perioada 13-19 august 2007, a doua editie a Scolii de Vara de Jurnalism pentru tinerii care privesc mass-media ca pe un hobby-uri si/sau un proiect de viitor.


Anul acesta, cursurile scolii de vara se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani, atat din Brasov, cat si din tara, elevi sau studenti, indiferent daca au sau nu practica in jurnalism. Programul scolii de jurnalism va cuprinde cursuri, dezbateri, vizite la sediile redactiilor, jocuri de rol si lucru pe ateliere, respectiv pentru televiziune- prezentator emisiuni, pentru radio- redactor muzical si pentru ziar- redactor .


Pentru a participa la cursuri, cei care doresc trebuie sa plateasca o taxa de participare, dupa cum urmeaza: pentru cei cu domiciliul in Brasov suma de 30 lei, iar pentru cei care sunt voluntari AONGTR& ATZ suma de 20 lei. Cei care sunt din alte localitati nu platesc nimic si daca vor dori sa li se asigure cazare si masa atunci, vor primi o oferta speciala din partea organizatorilor.


?


Termen limita de inscriere


Inscrierile se fac trimitand o solicitare de formular de aplicare la adresa de mail atzbrasov@gmail.com. Ultima zi de inscriere este 31 iulie 2007.


In urma frecventarii scolii de vara de jurnalism se obtine experienta practica in mass-media, cunostinte teoretice cu privire la jurnalism, experienta lucrului in echipa si diploma de participare. Se asigura suport de curs si materiale tehnice pentru realizarea activitatilor practice. Totodata vor fi invitati lectori atat din Brasov cat si din Bucuresti.


Rezultatele editiei anterioare nu au intarziat sa apara, astfel ca unii absolventi ai cursurilor de anul trecut lucreaza deja in presa.

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.