Scoala de Iarna pentru profesori

Scoala de Iarna pentru profesori

0 76


IRSCA Gifted Education organizeaza in perioada 2-10 februarie 2008, la Brasov, Scoala de Iarna a Educatiei de Excelenta. Cursurile se adreseaza cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar din toata tara. Cursurile Scolii de Iarna de la Brasov au un dublu scop: sa faca accesibila participarea la formarea profesionala in domeniul educatiei de excelenta a cat mai multor cadre didactice din tara avand in vedere promulgarea Legii nr. 17 din ianuarie 2007; sa responsabilizeze cadrele didactice in privinta descoperirii si dezvoltarii potentialului, abilitatilor si aptitudinilor copiilor si tinerilor talentati si capabili de performanta inalta. Scoala se finalizeaza pentru participanti cu diploma de participare si certificat de competente acordate de IRSCA Gifted Education si recunoscute de Consortiul EDUGATE.


La curs se pot inscrie profesori din toata tara, in limita a 70 de locuri. Dascalii interesati sa urmeze aceste cursuri se pot inscrie pana in data de 20 ianuarie completand fisa de inscriere de pe site-ul http://www.supradotati.ro si trebuie sa achite taxa de participare de 350 de lei, prin ordin de plata.


Cursurile se vor desfasura la Aula Universitatii „Transilvania“ din Brasov. Evenimentul se afla la a doua editie, prima scoala de acest gen fiind organizata la Constanta.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.