Echipa de hochei a Braşovului s-a împărţit astăzi în două, pentru a juca şi în campionatul României şi în Liga Mol, la aceleaşi ore!! Aşa ceva nu se întâmplă nicăieri în lume, în niciun sport. Poate doar în Insulele de Cocos, la concursul de săgeţi… Dar, poate, nici măcar acolo…În meciul de la Braşov a jucat echipa mare, care a înfruntat formaţia maghiară Ujpest. După o primă repriză destul de bună, ,,lupii” au cedat inadmisibil în partea a doua a partidei (1-4), după un joc în care blazarea a fost elementul esenţial, care şi-a făcut loc în echipa de sub Tâmpa. Această parte a jocului l-a înfuriat atât de tare pe antrenorul echipei braşovene, Otto Kerestes, încât acesta l-a invitat pe un jurnalist să preia banca tehnică în locul lui, când a fost întrebat dacă nu s-a gândit să renunţe! Scor final 2-5 (1-1, 1-4, 0-0), golurile Coronei fiind marcate de Nagy Csaba şi Sprencz Istvan.

În cel de-al doilea meci, în cadrul campionatului naţional, Corona Braşov Wolves a înfruntat Steaua Bucureşti, pe patinoarul din Cârţa. Acolo, onoarea Braşovului a fost apărată de echipa de juniori, care a reuşit să înscrie trei goluri în poarta Stelei, prin Zsombor Balazs (2) şi Robert Fetes, dar a primit…9!

În acest fel, fanii hocheiului braşovean nu au niciun motiv de satisfacţie şi au început să părăsească echipa (în tribunele Patinoarului Olimpic Braşov au luat loc astăzi doar 400 de spectatori).

Marea dilemă a conducerii tehnice a echipei braşovene este acum alcătuirea celor două echipe pentru confruntarile de mâine, care vor avea loc, cum altfel, decât la aceeaşi oră, în două locaţii diferite : la Cârţa va avea loc meciul revanşă, cu Steaua (ora 17,30), în timp ce la Braşov, Coroma Braşov va înfrunta Ferencvaros, în Liga Mol (ora 18,00).

Şi tot mâine, de la ora 16,00, la Patinoarul Olimpic Braşov se va desfăşura o întâlnire între conducerea echipei şi suporterii nemulţumiţi…

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.