Schiorii români de la FIS CUP fac ecologizare

Schiorii români de la FIS CUP fac ecologizare

0 192

Cei mai buni schiori români care participă sâmbătă 15 septembrie la probele FIS CUP de la Râşnov, se vor alătura acțiunii de ecologizare, anunţă Puiu Gaspar, secretar general al Federaţiei Naţionaler de Schi Biatlon

39 de puncte de înregistrare în județul Brașov în cadrul Acțiunii Let`s Do It! Brașovenii sunt invitați să se alăture acțiunii de ecologizare de sâmbătă în cadrul celei mai mari mișcări civice de pe glob, la care şi-au anunţat până acum prezenţa aproape 2500 de braşoveni.

Și sportivii loturilor naționale de schi biatlon, împreună cu antrenorii lor, vor participa la acțiunea de ecologizare.
Cu câteva zile înaintea celei mai mari abițioase acțiuni de ecologizare din România unde organizatorii speră să adune 1 milion de români, la Brașov s-au înscris 2494 de persoane, majoritatea elevi și persoane, care participă individual.

În schimb, mai companii și ONG-uri s-au alăturat în ultimele zile inițiativei. Și cei mai buni schiori români care participă sâmbătă 15 septembrie la probele FIS CUP de la Râşnov, se vor alătura acțiunii de ecologizare, anunţă Puiu Gaspar, secretar general al Federaţiei Naţionaler de Schi Biatlon.

Mişcarea Let`s Do It, World!, organizatorul evenimentului World Cleanup Day, a luat naştere în 2008, atunci când Estonia a organizat prima Zi de Curăţenie Naţională şi a reuşit să mobilizeze 50.000 de voluntari într-o singură zi.

România este parte din reţeaua internaţională Let`s Do It World! încă de la început, fiind a patra ţară care a organizat o acţiune naţională de curăţenie.

Comunitatea s-a dezvoltat în ultimii 10 ani şi numără astăzi 150 de ţări cu experienţă sau care vor organiza pentru prima oară o Zi de Curăţenie Naţională în 2018.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.