Schiorii brasoveni au urcat pe podium

Schiorii brasoveni au urcat pe podium

0 92
Sectia de schi alpin juniori din cadrul clubului ASC Corona Brasov, are in componenta sa reale valori, care incepe sa isi arate roadele. Clubul brasovean mai are in grupa sporturilor de iarna si sectiile de hochei pe gheata, patinaj artistic si patinaj viteza, insa se pare ca la schi alpin brasovenii stau cel mai bine.
In aceste zile a avut loc Cupa Asociatiei Schiorilor din Scheii Brasovului, competitie care s-a desfasurat pe Partia Lupului, din Poiana Brasov. La concurs au participat 90 de copii, cu varsta cuprinsa intre 4-14 ani, impartiti pe grupe de varste, fete si baieți, din Azuga, Sinaia, Miercurea Ciuc si Brașov.
Astfel, podiumul, la fete, a fost ocupat integral de Corona Brasov: 1.  Teodora Leonte, 2. Rentea Diana, 3. Sasu Larisa. La baieti, a obtinut locul 3 Dragos Gaina (Corona).
Clubul brasovean are in componenta un numar de 15 copii cu varsta maxima de 14 ani, dar se doreste ca acesti copii sa constituie, intr-un viitor apropiat, lotul de seniori in cadrul sectiei. Responsabil cu sectia de schi alpin este Catalin Leonte, un brasovean de 40 de ani care a practicat in tinerete acest sport: „Am inceput cu 15 copii talentati acest proiect, dar ne dorim ca numarul lor sa creasca pe viitor. Ne dorim sa-i vedem in concursurile de Cupa Mondiala, dar obiectivul final este sa avem cel putin un sportiv la Olimpiada de Iarna din 2018", a declarat responsabilul sectiei de schi alpin, Catalin Leonte.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.