Schimbări radicale??? Liberalii i-au prelungit madatul la IAR Ghimbav fostului deputat...

Schimbări radicale??? Liberalii i-au prelungit madatul la IAR Ghimbav fostului deputat și prefect PSD Emil Niţă!

1 111
Fabrica de elicopetere IAR Ghimbav lanseaza noul model de elicopter IAR 330 Puma, in Brasov, marti, 30 ianuarie 2007. La lansare au participat reprezentanti ai Fortelor Navale si Aeriene Romane. CATALINA CONSTANTIN / MEDIAFAX FOTO

IAR Ghimbav, companie cu activitate în repararea şi întreţinerea de aeronave controlată de statul român, i-a prelungit lui Octavian Alin Greblă, fiul lui Toni Greblă, fost secretar general al Guvernului achitat în vara anului 2019 în Dosarul în care era cercetat pentru fapte de corupţie, mandatul de preşedinte al consiliului de administraţie pentru încă două luni, potrivit unui raport la bursă spune BizBrasov.

De asemenea, în cadrul aceleiaşi şedinţe, acţionarii i-au numit ca administratori provizorii ai societăţii pe Ruxandra-Rodica Anghel (director direcţia industria de apărare de la Ministerul Economiei), Măriuca Oana Pistol (consilier superior în Ministerul Economiei) şi Emil Niţă (fost deputat, fost prefect, unul dintre foştii directori ai Tractorul înainte de aşa-zisa privatizare din 1999).

Emil Niţă

Mandatul acestora începe la 17 decembrie 2019 şi se încheie la 17 februarie 2010. Data de înregistrare a fost stabilită pentru 10 ianuarie 2020.

Octavian Alin Greblă a fost numit preşedinte al CA la începutul lunii octombrie, când la adunarea acţionarilor a fost prezent doar reprezentantul Ministerului Economiei, acţionarul majoritar al companiei.

Amintim că IAR este controlată de statul român, prin Ministerul Economiei, cu o participaţie de 64,9% din capitalul social.
I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.