Schimbari majore in PC Brasov

Schimbari majore in PC Brasov

0 288

Daca tot au intrat in Opozitie, conservatorii brasoveni se pregatesc sa schimbe cate ceva si la nivel local si judetean. Mai intai, PC Brasov va organiza alegeri comunale, orasanesti si municipale, data de finalizare a acestora fiind estimata pentru inceputul lui martie. Urmand ca, cel mai probabil in cursul aceleiasi luni, sa se desfasoare sedinta de alegeri la nivel judetean.


In prezent, conducerea judeteana a conservatorilor se afla in interimat, post asigurat de Ciprian Babita. Acesta a aratat ca perioada de interimat a fost prelungita pentru a se da ocazia si celor veniti in PC din PUNR si Actiunea Populara sa se faca cunoscuti pentru a concura la functii in partid.


Pana acum, alegeri locale au fost organizate doar la Fagaras, unde conducerea organizatiei a fost preluata de Arthur Ungur, fost consilier judetean in perioada 2000-2004, in dauna fostul lider, Dan Vasile.


Babita spera ca numarul conservatorilor brasoveni sa creasca, mai ales ca urmare a trecerii PC de cealalta parte a baricadei.


?

Si, ca sa cucereasca inimile brasovenilor, conservatorii au anuntat ca, in aceasta luna, vor organiza cateva actiuni de ajutorare a nevoiasilor din Bran si Fagaras.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.