Schimbare la conducerea PD-L Brasov

Schimbare la conducerea PD-L Brasov

0 155

Dupa cum era de asteptat, la conducerea pedelistilor din municipiu a trecut, de la sfarsitul saptamanii trecute, ca presedinte al organizatiei, din nou de omul de afaceri Paul Gontea, care a revenit in functie dupa o absenta de un an.
Si tot dupa cum se stie, in aceasta perioada presedinte interimar al democrat-liberalilor brasoveni a fost viceprimarul Adrian Gabor, mana dreapta a primarului Scripcaru si insotitor al acestuia in demersurile de demolare ale Brasovului.
Decizia privindu-l pe Paul Gontea a fost luata la sfarsitul saptamanii trecute, cand au fost analizate la nivel de filiala rezultatele obtinute la alegerile europarlamentare.
Este cunoscut faptul ca pedelistii, cel putin la nivel de municipiu, sunt organizati in sistem paramilitar. Astfel, PD-L Brasov a impartit municipiul pe bucati si zone, asa ca fiecare consilier local sau membru cu functie de conducere sa raspunda de o zona. Si nu peste tot rezultatul alegerilor a fost multumitor din punct de vedere al acestui partid. De aceea au si inceput schimbarile, caci mai sunt doi pasi si Bibicu Matelotu’ vrea iar presedinte.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.