Schimbare de subprefect

Schimbare de subprefect

0 173

Vrabii cu cuib in Primarie le-au ciripit celor cu cuibul vizavi, in Prefectura, care au imprastiat zvonul pe la vrabiile normale din oras, ca se pune de o schimbare. Nu cred ca va este greu sa pricepeti circuitul.
Aceste surse fara clopotei pe limba anunta iminenta scimbare ce va avea loc in cadrul Prefecturii, unde stapaneste spiritul pedelist, cu toata neutralitatea functiei. Inca actuala subprefecta de origine national-liberala Adriana Dontu va fi demisa din functie, in locul ei aparand prin zona Botorog viitoarea fosta PeSeDista Roxana Manzatu.
Numirea in functia de subprefect a Roxanei Manzatu (Matei), se aude ca a fost patru ani consilier judetean, va indeplini inca unul din criteriile actualei coalitii guvernamentale, adica „eu prefectul, tu subprefectii, ei in opozitie”, un algoritm ciudat, dar existent. Pe langa ciudat este si ilegal. Dar cine din actuala putere mai este preocupat de respectarea legiii?
Purtatoarea de cuvant a Prefecturii, Monica Morgovan, se face ca ploua cand spune ca nu a primit nimic, nici macar un telefon tainic si anonim, de acolo de unde trebuie.
Si purtatorul de cuvant al PSD, Razvan Popa, umbla pe aceeasi cale, insa pasii lui sunt mai indesati, mai sonori, el stiind ca se discuta despre schimbare la Guvern, dar nu a aparut nimic oficial. Pai si la foc, pana sa se aprinda, aduni intai vreascuri, le aranjezi si apoi le aprinzi. Dar stii ca faci focul.
Adriana Dontu declara ca se asteapta mai de multisor la schimbare, dar nu cunoaste data exacta a acesteia. Este pregatita sufleteste, ca de ceva inevitabil in mersul politicii dambovitene.

Noul subprefect – inca neoficial – Roxana Manzatu este in varsta de 29 de ani, a fost sefa la Directia Integrarii Europene a Consiliului Judetean Brasov si a fost consilier judetean in perioada 2004 – 2008.

Retul este „blowing in the wind”.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.