Schimb de amabilitati intre CCI si RAT Brasov

Schimb de amabilitati intre CCI si RAT Brasov

0 95

In cadrul Galei Premiilor „Excelentei in afaceri“, manifestare organizata recent de Camera de Comert si Industrie (CCI) Brasov, Regia Autonome de Transport (RAT) Brasov a primit doua distinctii din partea filialei celei mai puternice asociatii a mediului de afaceri din Romania. Astfel, colectivul prezidat de presedintele CCI Brasov, Nicolae Tucunel, a acordat institutiei amintite o „Diploma de excelenta pentru 20 de ani de activitate continua“ si o „Diploma de excelenta pentru clasarea timp de trei ani in Topul National al Firmelor – faza judeteana“.
Printr-un comunicat oficial primit de la conducerea RAT Brasov aceasta din urma multumeste ,,pentru acordarea acestor Diplome de excelenta atat Camerei de Comert si Industrie Brasov, cat si colaboratorilor si partenerilor regiei, dar mai ales tuturor brasovenilor care apeleaza la serviciile de transport ale institutiei”.
Totodata RAT Brasov promite brasovenilor ca ,,isi va mentine preocuparea pentru asigurarea unor conditii cat mai sigure si civilizate de transport pe raza municipiului Brasov, motiv pentru care am si demarat unele proiecte ce vizeaza in acest an achizitionarea de noi autobuze si modernizarea unor capete de linie”. Oficiali RAT nu ne-au informat insa cat vor costa noile autobuze si care sunt criterile pe baza carora se va face selectia de oferte.

Sandu Dumitru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.