Schiati cu bicicleta in Poiana Brasov

Schiati cu bicicleta in Poiana Brasov

0 52

Poate nu stiati care este ultima fita de pe partiile de schi din tara noastra! Ei bine aflati ca este vorba de bicicleta cu schiuri!
Amatorii de senzatii tari pe timp de iarna vor putea incerca, din acest sezon, partiile de schi din Poiana Brasov cu skibike, adica noile biciclete cu schiuri in loc de roti.
Bicicleta cu schiuri este asemanatoare celei clasice, dar cantareste mai putin de 9 kg. Are ghidon cadru, furca, pedale si chiar amortizor pe spate, iar in loc de roti are doua schiuri scurte care pot fi usor demontate astfel incat bicicleta sa poata incapea in portbagajul masinii.
Pentru a-i convinge pe amatorii de senzatii tari ca este un sport extrem de atractiv, niste intreprinzatori brasoveni au devenit unici importatori de biciclete cu schiuri, de la o firma specializata din Germania.
„Sunt multe partii de schi care sunt mai putin abrupte si, prin urmare, nu sunt atat de aglomerate. Aceste locuri sunt perfecte pentru skibike. Skibike-ingul este menit sa largeasca gama sporturilor de iarna si nu trebuie vazut ca o inlocuire a schiului”, a mai spus importatorul.
In Poiana Brasov pregatirile pentru deschiderea sezonului de schi sunt in toi.
Autoritatile spun ca noile partii amenajate in masivul Postavarul vor fi practicabile din acest sezon si vor sa le inaugureze chiar in Ajunul Craciunului, pe 24 decembrie la ora 18.00.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.