Schi in Postavaru

Schi in Postavaru

0 213

In Masivul Postavaru se poate schia relativ bine chiar daca aceasta iarna a fost saraca in ninsori. Pe Drumul Rosu se schiaza mai bine ca in anii precedenti.


?


Partiile din Poiana Brasov sunt practicabile, chiar daca stratul de zapada nu depaseste 25 de centimetri.


?


Telecabina Kanzel, cunoscuta de multa lume drept „telecabina mica”, a functionat fara incetare. In statiunea brasoveana nu mai este aceeasi aglomeratie ca in anii precedenti, dar sunt destui amatori de sporturi de iarna care se bucura de putina zapada venita de sus. Partia Kanzel are zapada destula, iar pe varianta ei coboara toata lumea. De fapt, toti schiorii care au ales ieri sa urce in Postavaru au fost nevoiti sa coboare pana la statia de jos a telegondolei, care a functionat din cand in cand. Nici unul dintre teleschiuri nu a fost pus in functiune.


?


Pe partia Bradul, stratul de zapada este ?ingrosat gratie instalatiilor care produc artificial omat.


Un loc unde se va schia in preajma Anului Nou este partia Bunloc de langa Brasov.


?


Se schiaza in continuare in conditii bune in statiunile Straja, Parang si Ranca. De asemenea, la Balea Lac, stratul de zapada atinge o grosime de aproape 100 de centimetri. Pe Valea Prahovei, situatia este neschimbata. La Predeal, peisajul a fost dominat de aceeasi pantofari care au folosit din greu pungile si saniile, facandu-le mari probleme celor care au incercat sa schieze pe zapada artificiala care a fost produsa pe timpul noptii. Pentru week-end-ul ce urmeaza se va schia la baza partiei Sorica din Azuga, transportul pe cablu urmand sa fie asigurat cu teleschiul. La Busteni se produce zapada artificiala fara incetare, astfel ca, daca temperaturile vor ramane la fel de scazute, se va putea cobori pe Kalinderu cam in doua zile. De la Sinaia continua sa vina numai vesti proaste. Partiile din Valea Dorului, dar nici Carpul sau Drumul de Vara nu au zapada suficienta. Teleferic Prahova incearca totusi ca la sfarsitul saptamanii sa porneasca instalatiile de transport pe cablu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.