Scenariul verde miraculos și neverosimil pentru Brașov

Scenariul verde miraculos și neverosimil pentru Brașov

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a grăbit să se încadreze în marea relaxare propovăduită de guvernul Cîțu, prin emiterea Hot nr.129, întrucât sondajele indică o prăbușire castrofală a Coaliției PNL-USR-Plus.
Consecvenți măsluirii masive a indicatorilor ratei de infectare dar și ai deceselor datorită coronavirusului, guvernul și cioclii apocaliptici din Ministerul Sănătății și din Ministerul de Interne anunță românii că aproape s-au vindecat de acest virus, începând cu 1 iunie(sic!), premierul demonstrând astfel capacități extrasenzoriale de clarviziune epidemiologică.
Astfel, la Brașov acum o lună și ceva rata infectărilor era peste 6 la mie, iar de două săptămâni a scăzut miraculos și neverosimil la sub 1,5 la mie, astfel că Brașovul intră în scenariul Verde, deci deschiderea restaurantelor, sălilor de spectacole, piscinelor etc. cu anumite restricții pe care nu le mai respectă nimeni.

Un prestigios institut al unei și mai prestigioase universități devoalează minciuna guvernului român
Comitetul Național Infracțional de Comunicare Strategică a întors-o ca la Ploiești, și de unde anunța creșterea îngrijorătoare a ratei respective, acum anunță vindecarea miraculoasă a românilor de COVID 19.
Apostolul restricțiilor și abuzurilor covidiene, sinistrul Raed Arafat, tace suspect și încurajează populația la relaxare, dar cu grijă. Universitatea Columbia, după o analiză structurală și exhaustivă a consecințelor îmbolnăvirilor în România a concluzionat că guvernul român a comunicat o cifră a deceselor COVID de trei ori mai mică, mușamalizând statistica oficială. Raed Arafat a respins concluziile prestigioasei instituții științifice, cerând noi informații, deși el controlează întregul flux de informații.
Din Ministerul Sănătății au ieșit la iveală date cu privire la trucarea situațiilor îmbolnăvirilor cu COVID, ceea ce a dus la plecarea șefului CNICS din funcție de frica arestării preventive pentru infracțiunea sub formă continuată de comunicarea de date false populației.
În județul Brașov rămân totuși 10 localități în scenarii galbene portocalii și roșii, avînd rata de infectare peste 1,5 la mie.

Succesul declarat al campaniei de vaccinare grevat pe șpăgi imense la guvern
Interesant este aspectul semnalat de medici renumiți din România care au declarat că nu putea exista o astfel de scădere abruptă a ratei îmbolnăvirilor datorită vaccinării pentru că cei infectați deja acum cel puțin două săptămâni nu se pot vaccina timp de trei luni. Deci, dacă ei rămân în aceeași proporție infectați, la care se adaugă alții, cum putea scădea rata infectărilor de patru ori?
Explicația rezidă în șpăgile imense care se percep la guvern și la Ministerul Sănătății de la companile internaționale producătoare de vaccinuri anticovidiene, cu excepția companiei inițiale Pfizer, care nu poate face față cererii tuturor țărilor interesate. Incapacitatea productivă a acestei companii farmaceutice a dus la apariția companiei controversate Astra Zeneca, pe care oficialii neomarxiști ce conduc Ministerul Sănătății o promovează cu o ferocitate cointeresată.
Cifrele vehiculate la acest minister ating nivelul a câtorva miliarde de euro, cel mai mare tun pe care-l pregătesc pluseriștii progresiști din România. Astfel că este puțin probabil ca cifrele marii relaxări să fie veridice iar rata infectărilor se menține extrem de ridicată în țara noastră, cu o rată a deceselor COVID dovedită a fi cea mai mare din Europa, mușamalizată de autorități, după cum a demonstrat Universitatea Columbia din New York.

Libiu Mateescu   

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.