Scenariu pentru continuarea serialului “Caltabosul”

Scenariu pentru continuarea serialului “Caltabosul”

0 181


Serialul de succes “Caltabosul” ar putea detrona “Caracatita”, conditia fiind sa ne fie difuzate noi si noi episoade, pana la happy-endul NUP. Daca regizorii de la Freedon House ori SRI, ori niste amatori care s-au distrat cu mita lui Remes, sunt in pana de idei, avem cateva sugestii.


Sa fie luat un interviu gospodinei care a preparat caltabosii. Acestia sa fie dusi la Directia Sanitar Veterinara pentru a fi analizati in laborator. Daca preparatul are in componenta dioxina? Va dati seama, Remes ar fi putut fi ucis ori pocit pe viata! De asemenea trebuie facuta o proba pentru trichinella spiralis. Se va lua apoi un interviu laborantului, cerandu-se toate detaliile privind compozitia chimica a caltabosului.


In ce priveste tuica, aceasta la randul ei trebuie analizata, nu care cumva sa fie contrafacuta. Daca tot e “sa dea cu subsemnatul”, macar sa stie ex-ministrul agriculturii ca a facut-o pentru un produs traditional. Mai trebuie vazut cate grade are. Tuica in primul rand. Daca credeti ca e necesar, ar putea fi cautati la grade si regizorii, cameramanii, cei care au compus muzica, care au realizat decorul. Aici cu decorul ar fi o problema, cica baietii de la Divertis ar fi vrut o spaga la Intercontinental, pentru un d?cor mai fatos. Eu ii contrazic. Ambiantele sordide sunt la moda. Luati aminte de la Mungiu.


Un alt cadru ar putea fi luat acasa la fostul ministru, unde s-ar putea organiza o intrevedere cu sotia, care sa spuna istoria caltabosului de la telefonul lui Muresan, pana la momentul fericit in care preparatul a poposit in “casuta” de papusi, cu 2 etaje, in care isi numara Decebal Traian Remes euroii in zilele ploioase!


Ar putea fi intrebat distinsul domn Ciorba de unde a stiut ca lui Remes ii place tuica, cine i-a vandut pontul si cum a facut rost de ea, cu cat a luat-o si daca era de prune.


Inchizandu-se cercul, trebuie bagat in seama si Muresan, care sa ne spuna cand a devenit comisionarul lui Remes, cat i-a iesit la tranzactie, de unde il cunoaste pe Ciorba si daca Remes a fost “recunoscator”.


Toate acestea trebuie filmate, date pe post, in paralel cu filmari la DNA. Ar fi doi ani de munca pana la NUP. Asta daca nu cumva Remes are ceva la pusculita si e dispus s-o sparga! Atunci e tot NUP, dar vine mai repede, tinand cont si de viteza cu care a demisionat. Poate se inscrie omul in PD, cotizeaza la campanie si poate nici nu mai ajunge la DNA, care si-ar putea declina competenta: institutia nu se pricepe la caltabosi!


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.