Scena Cerbului de Aur se construieşte în „pânză de păianjen”

Scena Cerbului de Aur se construieşte în „pânză de păianjen”

0 251

Muncitorii au montat deja mare parte din scaunele din spatele amplasamentului destinat organizării festivalului. Sute de scaune au fost amplasate pe latura dinspre Biserica Neagră iar ieri s-a lucrat intens la amenajarea scenei

Piața Sfatului se transformă pe zi ce trece. Lucrările pentru amenajarea gradenelor și a scenei Festivalului Cerbul de Aur avansează rapid. Muncitorii au montat deja mare parte din scaunele din spatele amplasamentului destinat organizării festivalului.

Sute de scaune au fost amplasate pe latura dinspre Biserica Neagră iar astăzi s-a lucrat intens la amenajarea scenei. Folosirea grinzilor metalice, foarte ușor de mânuit și de montat face ca lucrările să avanseze foarte repede.
Prin aplicarea acestei tehnici, denumită „pânză de păianjen” s-a scurtat foarte mult timpul de montare a gradenelor și a scenei.


Desfăşurat în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, în anul Centenarului României şi semicentenarul festivalului „Cerbul de Aur“. Spectacolele vor avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului, spectacolul România Centenar şi evenimente adiacente.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.