Scapă Dinamo de desființare?

Scapă Dinamo de desființare?

0 92

Dinamo București ar putea fi salvată de suporterii săi, după ce a trecut în ultimii ani prin situații extrem de dificile. Aceștia s-au organizat în Programul Doar Dinamo Bucureşti (DDB) și au strâns suma de 500.000 de euro, care salvează echipa de la faliment, iar spaniolii s-au retras de la discuții, fară să vireze vreun ban în contul companiei. Negoiță actualul patron n-a vrut să mai investească în club, iar salvarea a venit de la suporteri.

Visul ținut scurt timp, iar spaniolii s-au retras din discuții fară să vireze un cent în contul companiei. Singurii care s-au ținut de cuvânt au fost suporterii Dinamo care din donații au strâns 500.000 de euro și datorită lor licența echipei a fost salvată. De bani mai este nevoie. Totuși, scepricismul legat de salvarea echipei de la desființare sau, într-un caz mai fericit, de la retrogradare, este mare. Dacă unii se bucură, Florentin Petre unul din idolii Dinamo și fost jucător, a vorbit despre situația de la Dinamo și a declarat într-un interviu pentru TVR, că este greu ca echipa să scape de retrogradare.

La reluarea Ligii 1, programată de LPF în weekend-ul 13-14 iunie, Dinamo va întâlni Chindia, meci care va consemna și debutul lui Adrian Mihalcea pe banca tehnică.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.