Scandalul de la Ticus in fata Prefecturii

Scandalul de la Ticus in fata Prefecturii

0 78

Vazand ca justitia intarzie cu rezolvarea problemelor pe care le au cu primarul pe care, din nefericire, tot ei si l-au ales, localnicii din comuna Ticus incearca sa-si faca singuri dreptate. De aceea, acestia au pornit-o cu mic cu mare spre Prefectura Brasov.


Dupa cum va anuntam zilele trecute, localnicii din aceasta comunca sunt suparati foc pe primar pentru “sicanele” pe care acesta, Emil Schiopea, le-ar fi provocat, in ultima vreme: ?distrugerea sursei de apa pentru animale, precum si a unui drum care ducea spre terenurile agricole.


Se pare ca problemele au radacini mai adanci, fiind o chestiune de lipsa de toleranta interetnica, caci majoritatea protestatarilor au fost rromi.


Manifestantii au venit pregatiti cu sloganuri destul de intepatoare la adresa edililor: „Jos prefectu! Jos primaruL! Jos Cancescu!”, „PNG noi am votat, PNL apa ne-a luat!”, „Becali nu ne lasa, hai distruge mafia!”.


Prefectul Adriana Dontu le-a cerut socoteala scandalagiilor, reclamand ca acestia nu ar avea nicio justificare pentru aceste manifestatii: „Vreau sa stiu cate adrese ati depus la Primaria Ticus pe aceasta tema. Fantanile sunt proprietate privata si analizele si igienizarea lor se face contra cost. In schimb, ati preferat sa folositi o sursa de apa neautorizata”.


Purtatorul de cuvant al PNG, Dan Lupu, le-a luat apararea protestatarilor: „Acum avem analize care arata ca apa nu este buna! Vreau sa stiu ce masuri se vor lua pentru ca oamenii sa aiba apa! Se tot fac comisii, iar timpul trece si in acest interval oamenii nu au unde sa isi adape animalele”.


Discutiile tensionate au continuat fara a se intrevedea vreo solutionare a situatiei date. Si certurile dintre partidele politice vor continua cu siguranta, ca daor abi incepe campanie electorala pentru alegerile locale.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.