Scandalul de dopaj (şi) de la hochei aruncă Braşovul în derizoriu

Scandalul de dopaj (şi) de la hochei aruncă Braşovul în derizoriu

0 161

Dimensiunile dezastrului provocat (si) de episodul de doping de la Corona Brașov ies acum la iveală. Președintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Alexandru Hălăucă, povestește pentru brasovstiri.ro  că forurile internaționale nu mai vor să audă de Brașov. Astfel, Federația Română de Hochei pe Gheață a solicitat federației internaționale organizarea Campionatului Mondial Divizia I, Grupa A, din 2020, la care va participa şi naţionala României, şi primise acceptul, dar a fost obligată să renunţe din cauza faptului că forul internaţional cerea o garanţie că patinoarul din Bucureşti va fi gata la timp. De Brașov nici nu au vrut să audă. Oficialii au subliniat: doar dacă se organizează la București.

„Vreau să spun că la congresul Federaţiei Internaţionale de Hochei, de la Bratislava, noi aplicasem pentru organizarea Campionatului Mondial Divizia 1, Grupa A, unde participă Franţa, Austria, Coreea de Sud, Ungaria şi Slovenia. Şi ni s-a spus da, dar doar dacă se organizează la Bucureşti. Ne-au întrebat dacă ne asumăm răspunderea că patinoarul va fi gata până în martie 2020. Şi mai mult, ne-au zis că vor veni şi în control.
Şi le-am spus că ne pare foarte rău, dar nu putem să ne asumăm o asemenea responsabilitate, pentru că era peste puterile noastre ceea ce ne cereau.
Vă daţi seama ce grupă venea la Bucureşti. Aşa va avea loc la Ljubljana, în Slovenia”, a explicat Alexandru Hălăucă.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.